Agenda

Op dit moment zijn er geen agenda punten.

Het laatste Nieuws

aug 8, 2018
Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat een uitvaartondernemer die in het bezit is van het keurmerk niet door een extern bureau wordt beoordeeld.
De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie de uitvaartondernemer een uitvaart heeft mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de uitvaartondernemer het keurmerk mag blijven voeren.
jul 25, 2018

Aan het overlijden van een mens gaat vaak een ziekte vooraf. De zieke wordt behandeld door de curatieve zorg die gericht is op genezing. Als behandeling niet langer tot genezing leidt wordt vaak overgeschakeld naar de palliatieve zorg. Deze zorg is gericht op palliatie, d.w.z. verzachting of verlichting.

Binnen de stervensbegeleiding is tegenwoordig veel aandacht voor palliatieve zorg. Er zijn instellingen die deze zorg op professionele grondslag aanbieden (hospice of hospitium) maar ook wordt gebruik gemaakt van vrijwilligers en mantelzorgers.

mei 1, 2018

Kollaard en Jansen heeft u als uitvaartonderneming mogen bijstaan tijdens de uitvaart van uw dierbare en u heeft als nabestaande(n) kunnen ervaren dat er heel veel dingen gebeuren in een heel kort tijdsbestek. Wij ondersteunen de familie hierbij op een professionele en betrokken wijze zodat zij zich kunnen richten op een mooi en waardig afscheid. In ons gastenboek kunt u uw ervaringen met ons delen. Zijn uw verwachtingen volledig waargemaakt of zijn er wellicht aandachtspunten voor verbetering, laat het ons weten.

Copyright - Kollaard en Jansen uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring