Laat een bericht achter

Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg heeft u mogen bijstaan tijdens de uitvaart van uw dierbare. U heeft kunnen ervaren dat er heel veel dingen gebeuren in de periode rondom de uitvaart. Wij zullen u hierbij op een professionele en betrokken manier ondersteunen om samen te zorgen voor een mooi en waardig afscheid. Hoe u dit heeft ervaren kunt u delen in onderstaand gastenboek. Daarom willen wij u vriendelijk bedanken voor uw medewerking, het stelt ons in staat om onze dienstverlening te optimaliseren.

Judith heeft ons zeer goed geholpen met alles wat er bij een afscheid komt kijken

Judith heeft ons zeer goed geholpen met alles wat er bij een afscheid komt kijken. Alles was absoluut zoals mijn moeder en wij het wensten. We kijken met een goed gevoel terug . Een mooie afsluiting van een zware en verdrietige periode. Dank nogmaals!

Familie Smeets
1 2 3 4 5
Alle lof voor Judith

Judith had het idee om nog even langs ons huis te rijden. Ik zou er zelf niet aan gedacht hebbe. Alle lof voor Judith.

Familie van Hees
1 2 3 4 5
Een top uitvaartondernemer.

Een top uitvaartondernemer. Denken met je mee. Toen ik belde kwam ze gelijk de volgende ochtend. Mijn moeder was blij met Judith en ze heeft zelf haar uitvaart geregeld. Judith heeft het precies zo uitgevoerd. Echt een goede vakvrouw.

Familie van Soest
1 2 3 4 5
Wij waren ontzettend blij met Koen

Wij waren ontzettend blij met Koen. Het gaf ons een zeer vertrouwd gevoel en alles werd rustig besproken en uitgevoerd zoals wij het wensten. Voor ons kon het niet beter.

Familie Kruisbeek
1 2 3 4 5
Betrokken - meedenkend - rustig

Betrokken - meedenkend (zonder direct op "meerwerk" aan te sturen) - rustig

Familie van den Berg
1 2 3 4 5
Prima ondersteund

Judith Bartels heeft mij prima ondersteund bij voorbereiding en tijdens de uitvaartbijeenkomst.

Familie Winkler
1 2 3 4 5
.

De uitvaart geregeld alsof het een vriendin is...

Familie Vlug
1 2 3 4 5
Persoonlijke begeleiding met contactpersoon was bewonderenswaardig...

geweldig bedrijf .... gedreven medewerkers .... leven erg mee met de nabestaanden.... persoonlijke begeleiding met contactpersoon was bewonderenswaardig...

Familie de Jong
1 2 3 4 5
Dankbaar voor een mooi afscheid

Wij willen Koen en zijn collega's enorm bedanken voor de fijne begeleiding na het overlijden en de uitvaart van mijn lieve man, onze vader, schoonvader, opa en opi. Wij voelden ons hierbij zeer gesteund en kregen ook alle tijd en ruimte voor eigen inbreng.
Alles was tot in de puntjes goed verzorgd, dus nogmaals dank je wel!

Familie Slob
1 2 3 4 5
Zeer betrokken

Zeer betrokken......onze negatieve ervaring van paar jaar geleden bij andere uitvaartverzorger heeft Koen door kleine dingen te doen of te zeggen met veel respect voor ons gevoel goedgemaakt bij de uitvaart van onze pa kijken dankbaar terug

Familie Beuving
1 2 3 4 5

Schrijf in ons gastenboek


1 2 3 4 5

Wilt u weten waarom wij deze gegevens van u vragen bekijk dan hier onze privacyverklaring of neem contact op voor overige vragen.

Copyright- Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring