Laat een bericht achter

Kollaard en Jansen uitvaartzorg heeft u mogen bijstaan tijdens de uitvaart van uw dierbare. U heeft kunnen ervaren dat er heel veel dingen gebeuren in de periode rondom de uitvaart. Wij zullen u hierbij op een professionele en betrokken manier ondersteunen om samen te zorgen voor een mooi en waardig afscheid. Hoe u dit heeft ervaren kunt u delen in onderstaand gastenboek. Daarom willen wij u vriendelijk bedanken voor uw medewerking, het stelt ons in staat om onze dienstverlening te optimaliseren.

Alles met respect...

Zeer betrokken, vriendelijk en professioneel en alles met respect voor overledene en nabestaanden!

Fam. Buitenhuis
1 2 3 4 5
Heeft ons erg geholpen van deze trieste dag een mooie dag te maken

De ondernemer heeft ons erg geholpen van deze trieste dag een mooie dag te maken die wij niet snel vergeten. Hij was snel ter plekke en heeft het in de fijnste puntjes geregeld. Wij waren erg blij met Koen en Mieke. Bedankt namens familie Severs.

Fam. Severs
1 2 3 4 5
Fijne mensen

Een hele fijne, persoonlijke en zorgvuldige begeleiding gekregen van Kollaard en Jansen. Fijne mensen die meedenken, maar ook luisteren en er alles aan doen om de uitvaart een mooi en eigen afscheid te maken.

Fam. Van Keulen-Meerwijk
1 2 3 4 5
Een kostbaar cadeau in een onverwachte storm

Een grote steun in een zeer moeilijke tijd. Er is met veel geduld en gepaste wijze meegedacht in deze (voor ons nieuwe) ervaring. Goed geluisterd naar onze wensen en flexibel omgegaan met aanpassingen. Het voelde alsof ze 24 uur per dag voor ons klaarstonden. Een kostbaar cadeau in een onverwachte storm. Gister de video opnames terug gekeken en er is niets wat we anders hadden gewild aan ons eerbetoon aan onze vader..

Fam. Cnubben
1 2 3 4 5
Unieke en voor ons bijzondere locatie....

Dit hebben dit persoonlijk al aangegeven, we zijn zeer tevreden. Koen heeft het juiste vak gekozen en verstaat de kunst om aan te voelen wat speelt en wat nodig is. Hij denkt mee, maar biedt ook ruimte voor eigen inbreng. De uitvaart kon niet op de plek van voorkeur maar samen zijn we tot een unieke en voor ons bijzondere locatie gekomen en hebben de uitvaart op het erf van mijn familie kunnen houden in een tent. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en was goed voorbereid. Zijn rust, persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn heel belangrijk geweest in een week waarin emoties en verdriet aanwezig waren en er ook mochten zijn. Dit heeft ons geholpen en zeker ook bijgedragen aan de verwerking van het overlijden van mijn vader. Hij is echt een topper!

Fam. Bonnema
1 2 3 4 5
Vakman

Vakman

Fam. Lichtendahl
1 2 3 4 5
Fijne uitvaartorganisatie

Persoonlijk contact, behulpzaam en meedenkend. Dat is wat je verwacht van een uitvaartondernemer en dat is Koen Kollaard zeker. Iemand die de leiding neemt over dingen waar je zelf niet over nadenkt omdat je midden in het rouwproces zit. Niets anders dan lof, fijne uitvaartorganisatie.

Fam. Severijn
1 2 3 4 5
bloemenattentie

Graag wil ik mijn dank uitspreken voor de bloemen die ik gisteren mocht ontvangen. Naast een perfect geregelde uitvaart van mijn tante ook nog zo'n attent gebaar! Hartelijk dank daarvoor.

Corrie Reinders - Steinfort
1 2 3 4 5
Uitvaart

Wij hebben de uitvaartverzorging van Koen Kollaard als zeer prettig en aangenaam ervaren; hij is rustig, oplettend en sympathiek. Hij heeft het afscheid nemen daardoor iets lichter gemaakt.

Familie Meulblok
1 2 3 4 5
Aandacht voor detail

Tweede uitvaart door Koen Kollaard. Zeer persoonlijk en betrokken. Aandacht voor detail.

Fam. Tammenga
1 2 3 4 5

Schrijf in ons gastenboek


1 2 3 4 5

Wilt u weten waarom wij deze gegevens van u vragen bekijk dan hier onze privacyverklaring of neem contact op voor overige vragen.

Copyright - Kollaard en Jansen uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring