Laat een bericht achter

Kollaard en Jansen uitvaartzorg heeft u mogen bijstaan tijdens de uitvaart van uw dierbare. U heeft kunnen ervaren dat er heel veel dingen gebeuren in de periode rondom de uitvaart. Wij zullen u hierbij op een professionele en betrokken manier ondersteunen om samen te zorgen voor een mooi en waardig afscheid. Hoe u dit heeft ervaren kunt u delen in onderstaand gastenboek. Daarom willen wij u vriendelijk bedanken voor uw medewerking, het stelt ons in staat om onze dienstverlening te optimaliseren.

Ik zal je altijd dankbaar zijn

De uitvaart van mijn oma ( voelde als 2e moeder ) is het laatste wat ik mee wou maken, maar ik ben blij dat Koen ons hierin heeft ondersteund. Mijn oma is/was heel geliefd bij iedereen waardoor wij er een prachtige uitvaart van wouden maken. Mijn moeder en ik wouden alles zelf doen en bleven dag en nacht bezig want 5 dagen zijn best kort, maar Koen trok ons even terug om afscheid te nemen van de mooiste vrouw. Wij zijn Koen hier erg dankbaar voor! Koen denkt heel erg mee en begreep al gauw hoe wij in elkaar zitten ( wij zijn niet makkelijk???????? ) . Nogmaals Dank ik Koen hiervoor, zijn werk bewonder ik echt doordat hij het op een prachtige manier heeft over gebracht. & ik zal je altijd dankbaar zijn voor dat we alles samen hebben gedaan zodat ik het een plekje kon geven omdat ik dan echt alles voor oma heb gedaan.

Fam. Goedgeluk
1 2 3 4 5
Ondanks Corona tip top geregeld

Fijne uitvaartonderneming, vlot en zeer netjes behandeld en geholpen. En de 10 is absoluut verdiend, want ondanks Corona tip top geregeld.

Fam. De Heer
1 2 3 4 5
dank

Beste mensen,

Een jaar geleden al is mijn moeder overleden, mijn opsteker aan jullie staat nog in dit gastenboek... de begeleiding die wij als gezin van Koen mochten ontvangen was geweldig....die woorden blijven gemeend!
Enkele dagen terug ging op de sterfdag van mijn moeder de bel, het was een bloemist die namens Koen en het team een prachtig boeketje kwam bezorgen....wat attent!, beste Koen en team, ik wil jullie hartelijk bedanken voor deze warme attentie...jullie zijn topmensen en hebben deze dag voor mij lichter gekleurd.

Groet Carin.

carin van soest
1 2 3 4 5
Koen

Koen,
Wat heb je ons fantastisch geholpen! Wat was ik blij dat je in het begin al snel de leiding nam en met wat een medeleven voor ons en onze moeder heb je dat gedaan. We hebben het vaak over jouw vak gehad en je zei je steeds dat het voor jou een roeping was. En inderdaad, je was veel meer dan een vakman in deze voor ons zo verwarrende tijd. De afgelopen week heb je je zo verdiept in wie mijn vader was, dat het leek of je hem zelf ook heel goed had gekend. Tijdens de dienst zag ik dat je ook even echt ontroerd was. Nogmaals Koen, ontzettend bedankt en we zien elkaar binnenkort nog even voor de laatste afwikkelingen.

Jaap Kroezen jr.

Meester Jaap
1 2 3 4 5
Alles met respect...

Zeer betrokken, vriendelijk en professioneel en alles met respect voor overledene en nabestaanden!

Fam. Buitenhuis
1 2 3 4 5
Heeft ons erg geholpen van deze trieste dag een mooie dag te maken

De ondernemer heeft ons erg geholpen van deze trieste dag een mooie dag te maken die wij niet snel vergeten. Hij was snel ter plekke en heeft het in de fijnste puntjes geregeld. Wij waren erg blij met Koen en Mieke. Bedankt namens familie Severs.

Fam. Severs
1 2 3 4 5
Fijne mensen

Een hele fijne, persoonlijke en zorgvuldige begeleiding gekregen van Kollaard en Jansen. Fijne mensen die meedenken, maar ook luisteren en er alles aan doen om de uitvaart een mooi en eigen afscheid te maken.

Fam. Van Keulen-Meerwijk
1 2 3 4 5
Een kostbaar cadeau in een onverwachte storm

Een grote steun in een zeer moeilijke tijd. Er is met veel geduld en gepaste wijze meegedacht in deze (voor ons nieuwe) ervaring. Goed geluisterd naar onze wensen en flexibel omgegaan met aanpassingen. Het voelde alsof ze 24 uur per dag voor ons klaarstonden. Een kostbaar cadeau in een onverwachte storm. Gister de video opnames terug gekeken en er is niets wat we anders hadden gewild aan ons eerbetoon aan onze vader..

Fam. Cnubben
1 2 3 4 5
Unieke en voor ons bijzondere locatie....

Dit hebben dit persoonlijk al aangegeven, we zijn zeer tevreden. Koen heeft het juiste vak gekozen en verstaat de kunst om aan te voelen wat speelt en wat nodig is. Hij denkt mee, maar biedt ook ruimte voor eigen inbreng. De uitvaart kon niet op de plek van voorkeur maar samen zijn we tot een unieke en voor ons bijzondere locatie gekomen en hebben de uitvaart op het erf van mijn familie kunnen houden in een tent. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Hij heeft alles tot in de puntjes geregeld en was goed voorbereid. Zijn rust, persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn heel belangrijk geweest in een week waarin emoties en verdriet aanwezig waren en er ook mochten zijn. Dit heeft ons geholpen en zeker ook bijgedragen aan de verwerking van het overlijden van mijn vader. Hij is echt een topper!

Fam. Bonnema
1 2 3 4 5
Vakman

Vakman

Fam. Lichtendahl
1 2 3 4 5

Schrijf in ons gastenboek


1 2 3 4 5

Wilt u weten waarom wij deze gegevens van u vragen bekijk dan hier onze privacyverklaring of neem contact op voor overige vragen.

Copyright - Kollaard en Jansen uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring