Laat een bericht achter

Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg heeft u mogen bijstaan tijdens de uitvaart van uw dierbare. U heeft kunnen ervaren dat er heel veel dingen gebeuren in de periode rondom de uitvaart. Wij zullen u hierbij op een professionele en betrokken manier ondersteunen om samen te zorgen voor een mooi en waardig afscheid. Hoe u dit heeft ervaren kunt u delen in onderstaand gastenboek. Daarom willen wij u vriendelijk bedanken voor uw medewerking, het stelt ons in staat om onze dienstverlening te optimaliseren.

Top

Koen voelde goed aan wat wij nodig hadden om de uitvaart van onze vader zo persoonlijk mogelijk te maken. Alles rondom de uitvaart was goed geregeld.

Edwin en Paola
1 2 3 4 5
crematie van dierbare vriendin.

Onze vriendin had veel zelf vastgelegd bij Kollaard en Jansen. Daar werd zeer goed op ingespeeld door Koen Kollaard.
Ruimte voor inbreng in ontwerp van kaart.
Mooie intieme zaal bij Daelwijck, erg prettig gezien de kleine hoeveelheid aanwezigen.
Kortom alles prima geregeld.

Corine
1 2 3 4 5
Kleine uitvaart

Het was een hele kleine uitvaart. Maar toch een goed gevoel over de uitvaart.

Mevr. Kragten
1 2 3 4 5
Snelle reactie

Goede samenwerking. Prettig persoonlijk contact en snelle reactie op vragen en wensen.

Fam. Wijers
1 2 3 4 5
Een man van beloften

Koen Kollaard is een rustige en een man van beloften. En hij en zijn bedrijf zal ik aan iedereen adviseren.

Dhr. Onrust
1 2 3 4 5
Geweldig goed geregeld

Ondanks corona geweldig goed geregeld.

Fam. De Vlieg
1 2 3 4 5
Zoals wij dat wilde

Koen Kollaard heeft ons heel goed ondersteund en geholpen om het afscheid van mijn vrouw, onze moeder en oma zeer mooi en waardig te laten zijn. Ondanks de coronamaatregelen heeft de uitvaartverzorger alles in het werk gesteld het afscheid te laten zijn, zoals wij dit wilde. Hiervoor onze dank.

Fam. Govers
1 2 3 4 5
Nam echt de tijd voor ons!

Wij zijn bijzonder goed opgevangen op een hele ontspannen en respectvolle manier. Bij het eerste contact stond hij al binnen 20 minuten bij ons op de stoep en nam echt de tijd voor ons! Hij liet alle keuzes bij ons liggen maar gaf daar wel goede tips bij op een warme manier. Wat een fijn persoon is dit!

Fam. De Ridder
1 2 3 4 5
Empathische begeleiding

Persoonlijk, met veel aandacht voor detail en een fijne, empathische begeleiding. Inspelend op je wensen, en deze uitmuntend vertaald en uitvoert. Ten zeerste aan te raden.

Fam. De Groot
1 2 3 4 5
Invoelend

Koen Kollaard toonde zich zeer invoelend en was vlot in de uitvoering van zijn werkzaamheden. Er was telkens een zeer prettig contact. Helaas hield hij zich niet aan de afspraken over de uitbetaling van het restantbedrag van het deposito. Via een door hem aangeleverd formulier had ik mede namens mijn broer en zus aangegeven dat het bedrag gestort moest worden op mijn bankrekening, omdat deze mogelijkheid geboden werd. Dit verzoek is volledig genegeerd.

Fam. Houtman
1 2 3 4 5

Schrijf in ons gastenboek


1 2 3 4 5

Wilt u weten waarom wij deze gegevens van u vragen bekijk dan hier onze privacyverklaring of neem contact op voor overige vragen.

Copyright- Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring