Laat een bericht achter

Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg heeft u mogen bijstaan tijdens de uitvaart van uw dierbare. U heeft kunnen ervaren dat er heel veel dingen gebeuren in de periode rondom de uitvaart. Wij zullen u hierbij op een professionele en betrokken manier ondersteunen om samen te zorgen voor een mooi en waardig afscheid. Hoe u dit heeft ervaren kunt u delen in onderstaand gastenboek. Daarom willen wij u vriendelijk bedanken voor uw medewerking, het stelt ons in staat om onze dienstverlening te optimaliseren.

Wij konden alles aan hem vragen

Koen is een top vent. Niets was hem te veel, wij konden alles aan hem vragen.

Familie Luycx
1 2 3 4 5
Vanaf het eerste moment was er een click

Zeer correct, behulpzaam, respectvol. Vanaf het eerste moment was er een click. Volop aandacht voor ons en niets is teveel.

Familie Smit
1 2 3 4 5
Bedankje

Heel fijn geholpen het leek bijna of we familie waren.
Erg zorgzaam en behulpzaam. Zeer aantebevelen
Gr Ferdinand

Ferdinand Sluiter
1 2 3 4 5
Dank voor het mooie afscheid

Bij deze willen wij, als familie, onze waardering uitspreken aan Elles van Dam over de afhandeling van de uitvaart van onze lieve moeder, grootmoeder en overgrootmoeder.
Dankzij haar persoonlijke betrokkenheid en handelen heeft zij de zorgen omtrent het regelen van de uitvaart volledig uit handen genomen. Wij hebben ons daardoor kunnen richten op een bijzonder mooi afscheid.

Fam. de Kruijf
1 2 3 4 5
Het contact was persoonlijk en voelde warm

Wij hebben zeer fijn contact gehad met de uitvaartverzorger, zowel live als telefonisch en via de app. Het contact was persoonlijk en voelde warm. De uitvaart is verlopen zoals wij dat wensten. We hebben een 'goed' gevoel aan alles rondom de uitvaart over gehouden. Ook na de uitvaart wordt er nog interesse getoond. Wij zouden ze zeker aanbevelen!

Fam. Scherrenberg
1 2 3 4 5
Super behulpzaam

Denkt super mee in alle opzichten. Alle medewerkers zijn super behulpzaam en zeer professioneel!

Mevr. Va n Veluwen
1 2 3 4 5
Uitermate positief

Het gehele proces als uitermate positief ervaren

Fam. Wisman
1 2 3 4 5
Ik beveel hem zeker aan!

Koen voelde precies aan hoe wij de uitvaart en alles eromheen geregeld wilde hebben. Heeft ontzettend goed meegedacht. Fijne uitvaartondernemer. Ik beveel hem zeker aan!

Fam. Poot
1 2 3 4 5
Geen fijner persoon kunnen wensen

Wij zouden ons geen fijner persoon hebben kunnen wensen. Koen is een zeer fijn persoon en konden ons geen ander iemand wensen

Fam. Versteeg
1 2 3 4 5
Kort lijntje

Aandacht voor een persoonlijke verhaal en voor de nabestaanden is nadrukkelijk aanwezig. Een kort lijntje met de uitvaartverzorger is ook heel prettig.

Fam. De Bos
1 2 3 4 5

Schrijf in ons gastenboek


1 2 3 4 5

Wilt u weten waarom wij deze gegevens van u vragen bekijk dan hier onze privacyverklaring of neem contact op voor overige vragen.

Copyright- Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring