Laat een bericht achter

Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg heeft u mogen bijstaan tijdens de uitvaart van uw dierbare. U heeft kunnen ervaren dat er heel veel dingen gebeuren in de periode rondom de uitvaart. Wij zullen u hierbij op een professionele en betrokken manier ondersteunen om samen te zorgen voor een mooi en waardig afscheid. Hoe u dit heeft ervaren kunt u delen in onderstaand gastenboek. Daarom willen wij u vriendelijk bedanken voor uw medewerking, het stelt ons in staat om onze dienstverlening te optimaliseren.

Ruimte voor eigen inbreng

Persoonlijk, betrokken en we kregen veel ruimte voor eigen inbreng

Familie Oude Moleman
1 2 3 4 5
Uitvaart

Ik ben heel erg te spreken over Koen Kollaard en zijn team, ze hebben mij heel lief bij gestaan in deze moeilijke tijd.
Het was zo vertrouwd, of wij elkaar jaren kende, wat niet zo was.

Bep v Leeuwen
1 2 3 4 5
Graag laat ik in de toekomst mijn eigen uitvaart ook door Koen Kollaard begeleiden

Zeer zorgvuldig en persoonlijke uitvoering van de uitvaart. Alle wensen zijn in uitvoering gebracht. Graag laat ik in de toekomst mijn eigen uitvaart ook door Koen Kollaard begeleiden en regelen.

Fam. van Avezaath
1 2 3 4 5
Actief meedenken.

Fijn persoonlijk contact en actief meedenken.

Fam. Schmidt
1 2 3 4 5
Een aantal dingen waar wij niet aan gedacht zouden hebben, werden door hun liefdevol aangedragen.

Wij hebben het contact met Koen en Esther als zeer persoonlijk en meelevend ervaren. Zij zijn professioneel en tegelijkertijd ook betrokken en verzorgen alles tot in de kleinste details. Een aantal dingen waar wij niet aan gedacht zouden hebben, werden door hun liefdevol aangedragen. Daarvoor zijn wij ze heel dankbaar. Mede door hun hebben wij een mooi afscheid gehad van onze moeder.

Fam. Weide
1 2 3 4 5
Erg prettig contact

Erg prettig contact, persoonlijk. Reageert snel op gestelde vragen en denkt goed mee over de uitvoering. Op de begraafplaats zelf haperde er een paar kleine dingen, maar dat was zeker niet te wijten aan de uitvaartverzorger!

Fam. Vonkeman
1 2 3 4 5
Wij konden alles aan hem vragen

Koen is een top vent. Niets was hem te veel, wij konden alles aan hem vragen.

Familie Luycx
1 2 3 4 5
Vanaf het eerste moment was er een click

Zeer correct, behulpzaam, respectvol. Vanaf het eerste moment was er een click. Volop aandacht voor ons en niets is teveel.

Familie Smit
1 2 3 4 5
Bedankje

Heel fijn geholpen het leek bijna of we familie waren.
Erg zorgzaam en behulpzaam. Zeer aantebevelen
Gr Ferdinand

Ferdinand Sluiter
1 2 3 4 5
Dank voor het mooie afscheid

Bij deze willen wij, als familie, onze waardering uitspreken aan Elles van Dam over de afhandeling van de uitvaart van onze lieve moeder, grootmoeder en overgrootmoeder.
Dankzij haar persoonlijke betrokkenheid en handelen heeft zij de zorgen omtrent het regelen van de uitvaart volledig uit handen genomen. Wij hebben ons daardoor kunnen richten op een bijzonder mooi afscheid.

Fam. de Kruijf
1 2 3 4 5

Schrijf in ons gastenboek


1 2 3 4 5

Wilt u weten waarom wij deze gegevens van u vragen bekijk dan hier onze privacyverklaring of neem contact op voor overige vragen.

Copyright- Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring