Welkom Lia

nov 10, 2021

Graag stellen wij u even netjes voor aan onze collega Lia van Overhagen.
Lia is sinds 1 oktober werkzaam bij Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg.
Lia is al meer dan 40 jaar werkzaam in de uitvaartbranche en heeft in al die jaren heel veel mensen geïnformeerd over de mogelijkheden om een mooi en waardig afscheid van een dierbare te realiseren. Het kan zijn dat u Lia binnenkort zelf telefonisch zult spreken. Zij belt namelijk alle leden van Terra Nova om te controleren of al uw contactgegevens nog juist zijn. Ook zal zij u vragen of er behoefte is aan een persoonlijk adviesgesprek. In dit gesprek zal een van onze uitvaartverzorgers u kunnen informeren over de mogelijkheden en kosten van een uitvaart.
 
Het persoonlijke contact met onze leden vinden wij erg belangrijk en inmiddels heeft Lia al verschillende leden gesproken die erg positief op haar telefoontje reageerden. En ook zijn er veel leden die aangeven graag een persoonlijk adviesgesprek te willen hebben.
 
U mag ons natuurlijk ook altijd zelf bellen of emailen als u een vrijblijvend adviesgesprek wilt hebben met een van onze uitvaartverzorgers. Bel 030-2333456 of stuur een email naar info@kollaarduitvaartzorg.nl
Copyright- Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring