Rouwvervoer

rouwvervoer

Wij bieden u op het gebied van rouwvervoer verschillende mogelijkheden. De rouwauto’s zijn er in diverse kleuren. U kunt kiezen uit zwart, antraciet grijs, zilvergrijs, wit en bordeauxrood.

Meer mogelijk

Daarnaast kunt u op basis van dezelfde kleur als de rouwauto kiezen voor volgauto’s. De volgauto’s zijn er in een 4 persoons of 7 persoons uitvoering. Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden dan alleen rouwauto’s; bijvoorbeeld de uitvaartbus of een motor met zijspan waarop de kist kan staan. Soms kiezen mensen voor een koets met paarden.
Maar als de begraafplaats of het crematorium binnen een korte afstand ligt zou men ook kunnen kiezen voor een loopkoets of fiets. De keuze voor welk type vervoer is natuurlijk van verschillende factoren afhankelijk. Het komt ook voor dat we de overledene in overleg met u direct overbrengen naar een rouwcentrum. In die situaties is dan niet altijd meer de inzet van een rouwauto of volgauto’s noodzakelijk. Dit bespaart u ook weer kosten.

Betrokken

Mocht iemand afhankelijk zijn van zijn of haar rolstoel of wil men gebruik maken van groepsvervoer ook daarvoor beschikken wij over de juiste auto’s en chauffeurs. Want ook van onze chauffeurs mag u verwachten dat zij op een gepaste wijze betrokken zijn bij de uitvaart.


Copyright- Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring