Persoonlijke aandacht, goede informatie, advies en begeleiding, daarmee kunnen de medewerkers van Kollaard en Jansen uitvaartzorg u bijstaan. U heeft dan de zekerheid dat de uitvaart naar wens is geregeld.

Begeleiding

U zoekt een boek over rouwverwerking? Uw wens is een speciaal ontworpen urn of een rieten doodskist, een bijzonder as-sieraad of andere nagedachtenisvorm? Kollaard en Jansen uitvaartzorg begeleidt u tijdens de uitvaart of soms al in een eerder traject voorafgaand aan de uitvaart. Maar ook na de uitvaart willen wij u graag begeleiden bij het uitkiezen van een juiste nagedachtenisvorm. Bij een begrafenis kunnen wij nadien zorgen voor een passend grafmonument. Of, als er al een bestaand grafmonument is, zorgen voor de gewenste aanpassing aan het monument. Ook bieden wij de mogelijkheid om een tijdelijk grafmonument te plaatsen zolang u nog niet een definitieve keuze hebt kunnen maken voor het uiteindelijke grafmonument.

Speciale plaats

In geval van cremeren zijn er ook tal van mogelijkheden om bestemming voor de as te kiezen. Soms kiezen nabestaanden er voor om de as uit te strooien. Hierin zijn verschillende mogelijkheden waarover wij u vooraf écht goed willen informeren. Anderen willen de as in een mooie sier-urn thuis of op een speciale plaats neerzetten. Er zijn ook mogelijkheden om een klein deel van de as te verwerken in een sieraad of bijvoorbeeld een glasreliek.

Wij vinden het erg belangrijk dat u niet te snel een beslissing neemt. Goed informeren naar de verschillende mogelijkheden en niet een keuze maken waar u achteraf misschien spijt van heeft. Wij beschikken over tal van voorbeelden die wij kunnen laten zien. Voor advies, voor informatie en voor al uw vragen over de uitvaart bent u van harte welkom in onze Uitvaartwinkel op de Nachtegaalstraat 65 te Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag verder. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.00 uur

Kijkt u even rond in onze winkel.


Copyright- Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring