Het werkgebied

Het puntje van de Dom…

Voor veel mensen heeft de Domtoren in Utrecht een speciale betekenis.
Bij terugkomst van vakantie zeggen mensen bijvoorbeeld vaak; ‘ik ben weer thuis, zodra ik het puntje van de Domtoren weer kan zien’. Iedereen uit de omgeving van Utrecht zou eigenlijk 1 keer in zijn of haar leven de Domtoren moeten beklimmen.
Het uitzicht vanaf de Domtoren is werkelijk heel erg bijzonder.

Je kunt de Domtoren ook prachtig zien vanuit bijna elke plaats rondom Utrecht. En dat is het belangrijkste werkgebied van Kollaard en Jansen uitvaartzorg.

Utrechtse heuvelrug

Ook deze prachtige regio is het werkgebied van Kollaard en Jansen uitvaartzorg. We kennen hier de weg en zijn bekend met de vele mogelijkheden om een goede uitvaart te realiseren. In de plaatsen rondom Utrecht en de Utrechtse Heuvelrug zijn vele begraafplaatsen, crematoria, kerken en rouwcentra’s. Zo is er altijd wel een mogelijkheid om een geschikte locatie te vinden waar de uitvaart kan plaatsvinden. Zou u meer willen weten over de mogelijkheden bij u in de buurt? Neemt u dan contact met ons op. Wij zullen u vrijblijvend hierover informeren.

Kollaard en Jansen uitvaartzorg verzorgt uitvaarten o.a. in Amerongen, Amersfoort, Austerlitz, Baarn, Benschop, Bilthoven, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Cabauw, Cothen, De Bilt, De meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen, ’t Goy, Groenekan, Haarzuilens, Hagestein, Harmelen, Hollandse Rading, Houten, Huis ter Heide, Jaarsveld, Kockengen, Lage Vuursche, Langbroek, Werkhoven, Westbroek, Willeskop, Zeist, Leesum, Linschoten, Lopik,  Lopikerkaspel, Maarn, Maarsbergen, Maartensdijk, Maarssen, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Oud Zuilen, Oudewater, Papekop, Polsbroek, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soestduinen, Soesterberg, Soestdijk, Tienhoven, Tull en ’t Waal, Utrecht, Vianen, Vleuten, Woudenberg, Wijk bij Duurstede, IJsselstein, Leidse Rijn, Hilversum, Leerdam, Soest en Veenendaal.

En desgewenst verzorgt Kollaard en Jansen uitvaartzorg uitvaarten in heel Nederland. Mocht u het op prijs stellen als wij uw uitvaart in een andere regio verzorgen, dan zullen wij dit met u afstemmen.

Copyright- Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring