Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

aug 8, 2018

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat een uitvaartondernemer die in het bezit is van het keurmerk niet door een extern bureau wordt beoordeeld.
De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie de uitvaartondernemer een uitvaart heeft mogen verzorgen. De beoordeling van nabestaanden is dus bepalend of de uitvaartondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Uw beoordeling kan worden doorgegeven op de site van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart d.m.v. de link die u onderaan onze site ziet staan. Tevens kunt u op de site lezen wat de doelstellingen van het keurmerk zijn en waarom wij vinden dat alleen de nabestaanden die de uitvaart hebben meegemaakt een objectieve beoordeling van de toewijding en het vakmanschap van Kollaard en Jansen uitvaartzorg kunnen geven.

Overigens kunt u ook een reactie van uw ervaring met ons delen in het gastenboek op deze site of het Klanttevredenheidsonderzoek invullen en aan ons retourneren. Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld en stelt ons in staat om onze dienstverlening te optimaliseren.

Copyright- Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring