Nieuw op onze site; Het gastenboek

mei 1, 2018

Kollaard en Jansen heeft u als uitvaartonderneming mogen bijstaan tijdens de uitvaart van uw dierbare en u heeft als nabestaande(n) kunnen ervaren dat er heel veel dingen gebeuren in een heel kort tijdsbestek. Wij ondersteunen de familie hierbij op een professionele en betrokken wijze zodat zij zich kunnen richten op een mooi en waardig afscheid. In ons gastenboek kunt u uw ervaringen met ons delen. Zijn uw verwachtingen volledig waargemaakt of zijn er wellicht aandachtspunten voor verbetering, laat het ons weten.

Wij vragen om uw naam in te vullen met als reden om meer echtheid en vertrouwen aan de getoonde berichten te kunnen toekennen. Maar voor ons is het ook acceptabel als u liever een alias als naam achterlaat, zolang deze alias geen ontoepasselijke woorden, kwetsende opmerkingen en dergelijke bevat. Uw naam zal getoond worden, maar uw e-mailadres en/of telefoonnummer zal nooit worden getoond. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor het toesturen van een bevestigingsmail of om u te bellen wanneer u lid wilt worden van uitvaartvereniging Terra Nova.

Als u op enig moment aangeeft niet langer contact met ons te willen zullen wij uw gegevens verwijderen uit ons systeem. Een uitgebreidere versie van de privacyverklaring vindt u onder het kopje gastenboek.

We zijn zeer geinteresseerd in uw reacties.

Copyright- Kollaard & Terra Nova Uitvaartzorg | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring